Njohuri te pergjithshme

Sekreti i rritjes së dukshmërisë së markës me videot e korporatave

Kanë ikur ditët kur njerëzit me kostume të zeza shfaqeshin në ekranin tuaj të televizorit dhe jepnin intervista. Në ditët e sotme, ju duhet të promovoni markën tuaj. Përndryshe, askush nuk do ta bëjë këtë për ju. Rritja e dukshmërisë së markës nuk është një arrë e vështirë për t’u goditur. Bëni një strategji, punoni për këtë dhe më në fund prisni arritjen. Bëjeni biznesin tuaj sa më të dukshëm në internet. Në ditët e sotme, ju mund të fitoni besimin e klientëve nga e gjithë bota. Nëse vizioni dhe misioni juaj janë të qarta, ju jeni përpara gjithë të tjerëve. Gjigantët e teknologjisë dhe manjatë të tjerë të rëndësishëm të biznesit preferojnë të punësojnë një Studio Produksioni Video për të xhiruar ngjarjet e tyre të korporatës. Mësoni disa strategji tashmë të suksesshme që nxjerrin në pah disa marka shumë të spikatura të vitit 2022.

Lëreni botën ta dijë historinë tuaj


Çdo markë ka një histori për të treguar. Jeni vetëm ju që mund ta portretizoni udhëtimin pothuajse në mënyrë të përsosur. Thoni me zë të lartë luftën tuaj dhe procesin e ndërtimit. Bëjeni rrëfimin aq tërheqës sa të fitojë besimin e njerëzve. Bëhuni zëdhënësi dhe nënvizoni çdo detaj. Në këtë epokë, ju duhet të dini se si të kujdeseni për emocionet e njerëzve me produktin ose shërbimin tuaj. Kështu, ju shikoni që marka juaj të lulëzojë në asnjë kohë. Shndërrimi i audiencës tuaj të synuar në klient nuk është një punë e madhe kur llogaria juaj është e ndershme dhe transparente. Ata flasin në emrin tuaj dhe forcojnë zinxhirin tuaj të klientëve.

Video tutoriale


Shumë ide fillestare bazohen në një koncept krejtësisht të ri. Prandaj, themeluesi duhet të dalë përpara dhe të bëjë një video mësimore. Ata mund të shtjellojnë qëllimin e tyre dhe mendimin pas biznesit. Njerëzit do t’i kushtojnë vëmendje nëse ideja ia vlen të paguhet. Mendoni se sa tërheqës do të ishte edhe për biznesin tuaj. Në historinë e qytetërimit njerëzor, një mendim i ri pas një përpjekjeje të madhe ka arritur gjithmonë të fitojë mbështetjen e njerëzve. Në ditët e sotme, ju mund të bëheni viral shpejt duke depërtuar në mendjen e disa njerëzve. Nëse u pëlqen videoja juaj, ata do ta shpërndajnë atë dhe do të lulëzojnë! Ju jeni atje para botës në disa momente.

Videot e intervistave janë me ndikim


Përfaqësohuni si ekspert dhe merrni intervistat e drejtuesve të industrisë. Ajo ka dy aspekte jetike. Një, ju vetë mësoni shumë për industrinë dhe bëheni të dukshëm. Në këtë epokë të internetit, njerëzit kujtojnë një gjë për një hapësirë ​​të vogël. Ju mund të bëni një vend të përhershëm në kujtesën e tyre duke qëndruar mënjanë. Ata ju konsiderojnë të vlefshëm kur ndani të njëjtin ekran me ekspertë të shquar të industrisë.

Bëjeni atë personal


Asgjë nuk duket e natyrshme pa një prekje personale. Edhe markat më të njohura i kanë bërë historitë e tyre me një prekje personale. Pra, jepini një prekje personale ndërsa bëni video udhëtimi për markën tuaj. Tregoni më shumë për perceptimin tuaj dhe mënyrën se si po i shërbeni klientit. Përfshini reagimet e klientëve për marrjen e shërbimit tuaj për herë të parë. Sa më shumë prekje të përqendruara te klientët dhe të sinqertë të kenë videot tuaja, aq më autentike bëhen ato.

Zgjidhja e problemit


Një biznes bëhet markë duke dalë përtej identitetit të tij rajonal. Në këtë botë gjithnjë në ndryshim, përafrimi i nevojave të klientëve me kërkesat e biznesit është jetik për të angazhuar më shumë prej tyre. Bëni video me një zgjidhje kyçe për problemet e tyre. Mos harroni se njerëzit e duan vëmendjen. Ju duhet të ndërtoni markën tuaj shumë të përqendruar te klienti. Pra, bëni një skenar që tregon një mënyrë për një zgjidhje. Videografia duhet gjithashtu të përputhet me moton e markës suaj.

Dëshmitë e klientëve


Nuk ka mënyrë tjetër më të mirë për të mbjellë besimin e klientëve tuaj në produktin tuaj sesa t’u tregoni atyre dëshmi. Kur një komunitet thotë se ata kanë marrë produktin e tyre të dëshiruar, audienca juaj e synuar heq qafe shumë lehtë çështjet e besimit. Ata fillojnë të besojnë produktin dhe shërbimin tuaj. Çdo pronar biznesi e di se sa epokë e vështirë konkurruese është. Fitimi i besimit të klientëve është jetik për të mbijetuar dhe mbajtur.

Webinari është një çelës


Bota lëviz rreth internetit. Këtu, një webinar është një mjet thelbësor për marketing. Inkurajimi i njerëzve për t’u bashkuar me webinarin dhe për të prezantuar përpjekjet tuaja të biznesit është një proces që kërkon kohë. Përveç kësaj, ju keni bërë shumë punë për ta bërë këtë. Mos e lini të shkojë kot. Regjistrojeni atë ose xhironi me profesionistë. Përdoreni atë për një marketing më të mirë. Në ditët e sotme, kjo strategji është dëshmuar të jetë e suksesshme.

Videot e ngjarjeve


Ju duhet të organizoni shumë ngjarje korporative për të drejtuar një biznes dhe për të tërhequr më shumë klientë. Asnjë markë nuk lind brenda natës. Ka shumë gjak dhe djersë pas çdo gjëje madhështore. Por mungesa e ndonjë prej arritjeve tuaja do t’ju shkaktojë një humbje të madhe. Prandaj, mbuloni çdo ngjarje korporative të mbajtur në zyrën tuaj. Bëjeni atë sa më të shkëlqyeshëm dhe tërheqës sa të mundeni. Videot e ngjarjeve tërheqin njerëz dhe japin një paraqitje të shkurtër të kulturës së kompanisë. Për më tepër duke fituar klientë, ju përgatitni një rrugë drejt suksesit si markë.

FAQ Video


Tregimi i zgjidhjeve në fytyrën e tyre është një mënyrë më e shpejtë për të angazhuar klientët tuaj. Bëni video FAQ për të marrë më shumë tërheqje. Çfarëdo që është organike, ju sjell më shumë plumb. Përveç marketingut me pagesë, përqendrohuni edhe në drejtimet e vërteta.

Steve Jobs tha: “Përmbajtja është mbret”. Por, mbani mend gjithmonë se bërja e një përmbajtje cilësore ju sjell më shumë fitim sesa tre përmbajtje mediokre. Pra, nëse keni nevojë për video me cilësi më të mirë, punësoni disa profesionistë nga Video Production Studio. Gjithmonë jepni përparësi cilësisë mbi sasinë. Do të jeni dëshmitarë të lulëzimit të biznesit tuaj brenda një kohe të shkurtër.