Njohuri te pergjithshme

“Kur bëhet fjalë për përmbajtjen, tregtarët më të mirë e dinë se vetëpromovimi është i mirë!” — Kieran Flanagan

POSTO

Njohuri.com tani ofron mundësinë për autorët që duan të ndajnë informacion me lexuesit tanë duke e postuar në faqen tonë.

Nëse informacioni ka të bëjë me librat, mësimet, njohuritë e fushave të ndryshme, ofrimin e informacionit për titujt e kategorive të ndryshme, atëherë ne do të japim hapësirë për të postuar.

Për çdo autor që do të postojë, ne do të ofrojmë mundësinë që ai të lidhë blogun e tij, faqen e tij ose diçka tjetër, të quajtur ndryshe “back-links”. Gjithashtu, autori do të ketë të drejtat e artikullit.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni përmes formularit të kontaktit, duke theksuar pikërisht ajo që dëshironi të postoni, ose kërkoni informacion.
Koha e përgjigjes: Ne i vlerësojmë të gjithë lexuesit dhe autorët e faqes sonë Njohuri.com dhe do të përpiqemi t’u përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.

Nëse forma e mësipërme e kontaktit nuk funksionon për ndonjë arsye, mos ngurroni të na dërgoni mesazh në hello[@]njohuri.com. Ne e vlerësojmë mbështetjen tuaj.