Njohuri te pergjithshme

"Rrënjët e edukimit janë të hidhura, por fryti është i ëmbël." - Aristotle

KONTAKTO

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm nëse dëshironi të na kontaktoni. Ju lutemi përfshini sa më shumë detaje që të jetë e mundur për ta bërë më të lehtë për ne të kuptojmë pyetjet tuaja dhe të ofrojmë përgjigjen më të rëndësishme dhe më të dobishme.

Ju lutemi vini re se ne nuk publikojmë njoftime për shtyp, ndaj mos ofroni asnjë njoftim për shtyp për publikim sepse përgjigja do të jetë negative!

Nëse dëshironi të postoni njoftime në lidhje me biznesin tuaj për arsye marketingu atëhere na kontaktoni duke përshkruar qartë cfarë do të përmbaje artikulli ose banneri,

Ne nuk ofrojmë ndihmë/mbështetje teknike me email. Ju mund të komentoni artikujt përkatës që po lexoni, ne do t’ju përgjigjemi atje. Mund të ndihmojë lexuesit e tjerë që po përballen me probleme të ngjashme.

Koha e përgjigjes: Ne i vlerësojmë të gjithë lexuesit e faqes sonë Njohuri.com dhe do të përpiqemi t’u përgjigjemi pyetjeve ose komenteve tuaja sa më shpejt që të mundemi. Ekipi ynë shpesh ka një numër të madh pyetjesh për t’iu përgjigjur, kështu që ju lutemi jini të durueshëm me ne. Ju duhet të merrni një përgjigje brenda 72 orëve për pyetje të vështira.

Nëse forma e mësipërme e kontaktit nuk funksionon për ndonjë arsye, mos ngurroni të na dërgoni mesazh në hello[@]njohuri.com. Ne e vlerësojmë mbështetjen tuaj.