Njohuri te pergjithshme

Author name: njohuri

Si funksionon saktësisht SEO

Si funksionon saktësisht SEO?

SEO, ose Optimizimi i Motorit të Kërkimit, është një proces gjithëpërfshirës që synon përmirësimin e dukshmërisë dhe renditjes së faqeve të internetit ose faqeve të internetit në rezultatet e motorëve të kërkimit, kryesisht në Google. Objektivi kryesor i SEO është të rrisë gjasat që faqja juaj të shfaqet lartë në rezultatet e kërkimit kur kërkohen […]

Si funksionon saktësisht SEO? Read More »

Cila është strategjia më e mirë e marketingut dixhital për firmat ligjore

Cila është strategjia më e mirë e marketingut dixhital për firmat ligjore?

Marketingu dixhital ka bërë një ndryshim thelbësor në mënyrën sesi firmat ligjore ndërveprojnë me klientët e tyre dhe krijojnë një identitet të besueshëm në peizazhin ligjor konkurrues. Për të ndihmuar firmat ligjore të optimizojnë përpjekjet e tyre të marketingut dixhital, është e rëndësishme të përdoret një strategji e përshtatur për nevojat e tyre unike. Këtu

Cila është strategjia më e mirë e marketingut dixhital për firmat ligjore? Read More »

Cili është kufizimi i marketingut dixhital?

Ndërsa marketingu dixhital ofron përparësi të shumta, ai gjithashtu vjen me kufizime të caktuara. Këtu janë disa kufizime kryesore: Ngopja dhe konkurrenca: Çështja: Hapësira dixhitale po bëhet gjithnjë e më e ngopur me reklama dhe përmbajtje, duke e bërë sfiduese për bizneset individuale të dallohen.Ndikimi: Rritja e konkurrencës mund të çojë në kosto më të

Cili është kufizimi i marketingut dixhital? Read More »

Si funksionojnë ekspertët e SEO të ndërmarrjeve të mëdha?

Ekspertët e SEO të ndërmarrjeve (Optimizimi i motorit të kërkimit) punojnë për të optimizuar praninë në internet të bizneseve ose korporatave të mëdha për të përmirësuar dukshmërinë e tyre në rezultatet e motorëve të kërkimit dhe për të drejtuar trafikun organik në faqet e tyre të internetit. Këtu janë disa aspekte kryesore se si funksionojnë

Si funksionojnë ekspertët e SEO të ndërmarrjeve të mëdha? Read More »

bluehost coupon

70% ulje! Si të përdorni kodin e kuponit Bluehost? (Bluehost Coupon)

70% ulje! Kodi ekskluziv i kuponit Bluehost nga Njohuri.com ju jep deri në 70% ulje nga hosti i tyre me i populluar i menaxhuar i WordPress. Ju gjithashtu merrni një emër domain falas dhe një certifikatë falas SSL. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të marrë siç duhet kodin e kuponit Bluehost. Në këtë mënyrë, ju mund të merrni zbritjen maksimale në pritjen në internet të Bluehost.

70% ulje! Si të përdorni kodin e kuponit Bluehost? (Bluehost Coupon) Read More »

Omnichannel Marketing dhe Avantazhet e tij për Kompanitë

Omnichannel, vitet and fundit, ka pasur një tendencë në rritje; është një koncept holistik, që do të formësohet rreth konsumatorëve nëpërmjet “përvojës së klientit”, që është një koncept që është evolucioni i modelit të mëparshëm tëm të marketing shyshe me dëm tëmanaluta prandaj jo ekskluzivisht marketingun dhe shitjet, por edhe në simbiozë me kujdesin ndaj klientit, shitjen me pakicë, logjistikën dhe zinxhirin e furnizimit, pra rrjetin që përfshin njerëz, kënëjënë njënë njënë njënë njënë njënëjë njënë njën, kënëjë njënë njër produkti: me fjalë të tjera, një zinxhir që fillon nga blerja and materialve nga furnizuesi dhe arrin në dorëzimin and produktit të përfunduar tek përdoruesi përfundimtar.

Omnichannel Marketing dhe Avantazhet e tij për Kompanitë Read More »

5 gjërat që duhet të dini përpara se të punësoni një kompani UI UX

Nëse jeni të interesuar për blerjet ose lojërat në internet, me siguri e dini se sa e rëndësishme është të dizajnoni faqet e internetit me një kompani të shkëlqyer dizajnimi UI UX. Një prezantim i shurdhër në internet nuk tërheq kurrë vëmendjen tuaj, ndërsa një uebsajt ose aplikacion ueb i dizajnuar bukur është më i miri për të zgjidhur pyetjet tuaja brenda një sekonde. Nga dhënia e përvojës së qetë të përdoruesit deri te pamja e organizuar, gjithçka është e mundur kur faqja juaj e internetit është ndërtuar me dizajnin më të mirë të UI UX. Në përputhje me kërkesën në rritje për një dizajn të tillë, shumë dizajnerë dhe kompani të pavarura janë të pranishëm në treg. Të gjitha këto kompani janë të shkëlqyera për të punuar me të; megjithatë, zgjedhja e më të mirës nuk është aspak e lehtë. Nëse jeni të hutuar me opsionet e shumta që janë në dispozicion në qytetin tuaj, lexoni në këtë artikull.

5 gjërat që duhet të dini përpara se të punësoni një kompani UI UX Read More »