Njohuri te pergjithshme

5 gjërat që duhet të dini përpara se të punësoni një kompani UI UX

Nëse jeni të interesuar për blerjet ose lojërat në internet, me siguri e dini se sa e rëndësishme është të dizajnoni faqet e internetit me një kompani të shkëlqyer dizajnimi UI UX. Një prezantim i shurdhër në internet nuk tërheq kurrë vëmendjen tuaj, ndërsa një uebsajt ose aplikacion ueb i dizajnuar bukur është më i miri për të zgjidhur pyetjet tuaja brenda një sekonde. Nga dhënia e përvojës së qetë të përdoruesit deri te pamja e organizuar, gjithçka është e mundur kur faqja juaj e internetit është ndërtuar me dizajnin më të mirë të UI UX. Në përputhje me kërkesën në rritje për një dizajn të tillë, shumë dizajnerë dhe kompani të pavarura janë të pranishëm në treg. Të gjitha këto kompani janë të shkëlqyera për të punuar me të; megjithatë, zgjedhja e më të mirës nuk është aspak e lehtë. Nëse jeni të hutuar me opsionet e shumta që janë në dispozicion në qytetin tuaj, lexoni në këtë artikull.

Mundohuni të dini për projektuesit:

Kur bëhet fjalë për reputacionin e një kompanie projektuese, roli i projektuesve që janë të lidhur me fermën vjen i pari. Nëse ata nuk janë të përkushtuar ndaj punës së tyre dhe nuk janë mjaftueshëm efikas për të përmbushur lloje të ndryshme kërkesash, kompania nuk do të jetë në gjendje të arrijë shumën e synuar të shitjeve dhe reputacioni do të fillojë të bjerë gradualisht. Prandaj, kur prioriteti juaj është të gjeni kompaninë më të mirë për të dizajnuar faqen tuaj të internetit me dizajn të mrekullueshëm UI UX, është thelbësore të flisni me dizajnerët e firmës për përvojën dhe stilin e tyre të punës.

Gama e shërbimeve UI UX:

A mendoni se dizajnimi i UI UX përfshin vetëm dizajnimin e faqeve në internet dhe dizajnimin e aplikacioneve celulare? Ju po bëni një marrëzi nëse po mendoni kështu. Domeni i dizajnimit përfshin një mori shërbimesh të tjera që duhet t’i dini përpara se të punësoni kompaninë më të mirë të zhvillimit të UI në Bangalore. Shërbime të tilla përfshijnë, testimin e cilësisë së cilësisë dhe përdorshmërisë, marketingun dhe promovimin, përshtatjen e aplikacioneve të ndërfaqeve të përdoruesve për platforma të ndryshme, krijimin e bazës së të dhënave dhe integrimin me softuerin ekzistues. Këto shërbime mund të ndryshojnë ndjeshëm rezultatet e aplikacionit tuaj, gjithmonë kërkoni këto shërbime.

A do të japin ata objektin e mirëmbajtjes?

Përpara se të zgjidhni firmën projektuese, ka shumë pika për t’u mbajtur parasysh, pikat e përmendura janë të rëndësishme për këtë, megjithatë, dhe ka më shumë pika për të menduar. Një shërbim i kujdesit pas bërjes është një gjë e tillë që mund t’ju sjellë sherr. Është më mirë të flasim për shërbimet e mirëmbajtjes përpara se të finalizojmë marrëveshjen. Të kesh këtë lehtësi do t’ju ndihmojë kur të përballeni me ndonjë problem në menaxhimin e faqes së internetit ose aplikacionit.

T & C e Zhvillimit dhe Ofrimit:

Kushtet dhe kushtet për të ofruar dhe zhvilluar faqen e internetit ose aplikacionin ndryshojnë sipas kompanive. Megjithëse pronarët maksimalë të biznesit e injorojnë atë ose shumë nuk e dinë rëndësinë e tij, është pika vendimtare që mund të shkatërrojë të gjithë përvojën tuaj. Prandaj, kur të jeni gati të zgjidhni një kompani projektuese dhe të jeni gati për të nënshkruar kontratën, mos harroni të lexoni termat dhe kushtet e tyre në lidhje me zhvillimin dhe dorëzimin.

Buxheti:

Pavarësisht se sa përvojë është kompania ose sa efikas janë anëtarët e ekipit, ju nuk duhet të kaloni buxhetin tuaj. Mundohuni të negocioni nëse ata paguajnë më shumë se buxheti juaj, përndryshe anashkalimi i marrëveshjes do të jetë zgjidhja e vetme. Të jesh me buxhet nuk do të thotë të bësh kompromis për cilësinë. Kur jeni të kënaqur me stilin e punës dhe kërkesat e tjera, pagimi i çmimit fiks nuk është një punë e madhe.

Perfundimi:

Siç u përmend, marrja e fermës së duhur që mund t’ju japë një dizajn të shkëlqyer UI UX në praninë tuaj në ueb nuk është e lehtë; megjithatë, ju lehtë mund ta merrni atë nëse ndiqni pikat e përmendura. Ju uroj fat!