Njohuri te pergjithshme

Përfitimet e përdorimit të ekraneve LED në natyrë në epokën moderne të reklamimit

Bota e reklamave po zhvillohet me shpejtësi dhe po bën përparime përmes teknologjisë dhe përmbajtjes. Këto ditë, ekranet LED në natyrë janë gjithnjë e më të zakonshme. Kjo është për shkak të mënyrave inovative që ato përdoren për reklamimin e bizneseve. Prandaj, kjo teknikë inovative reklamimi sfidon konventën dhe tërheq vëmendjen e përdoruesve. Reklamat tradicionale zakonisht marrin formën e vinilit, posterave, fletushkave. Edhe nëse këto metoda të reklamimit janë efektive, ekranet LED në fakt kanë shumë përfitime, me më të dukshmen se janë më të këndshëm estetikisht.

Çfarë është reklamimi me ekran LED?

Reklamimi LED është një lloj reklamimi elektronik që përdor media të ndritshme dhe me rezolucion të lartë për të shfaqur reklamën tuaj statike ose të bazuar në video. Ky lloj sinjalistike dixhitale është tepër praktik, i adaptueshëm dhe i lëvizshëm. Në çdo formë sipërfaqeje, mund të përdoret për të gjeneruar reklama multimediale. Meqenëse përmbajtja e reklamave mund të transmetohet në njësinë e reklamave duke përdorur një sistem të menaxhimit të përmbajtjes të bazuar në renë kompjuterike (CMS) dhe teknologjitë e internetit me valë, ekranet e bazuara në ekran LED ofrojnë një nivel të saktë kontrolli dhe ndërveprimi. Një gamë e gjerë biznesesh sociale dhe tregtare të të gjitha madhësive mund të përdorin reklama me ekran LED

Zbuloni avantazhet e përdorimit të ekraneve të videove me pamje direkte LED (dvLED) për nevojat tuaja të reklamave:

LED me pamje direkte (dvLED) janë të lehta për t’u konfiguruar

Megjithëse LED-të me pamje direkte janë produkt i teknologjisë së përparuar, çdokush mund t’i konfigurojë ato lehtësisht në përputhje me kërkesat e klientëve të tyre. Rrjedhimisht, ju mund t’i personalizoni këto ekrane në çdo lloj mjedisi, ndryshe nga monitorët e zakonshëm. Me këto, ndër të tjera, mund të eksperimentoni me dimensionet, hapësirat e disponueshme dhe mbulimin e kolonave të tëra. Si rezultat, siç mund ta shihni, potenciali për këto lloj reklamash është i pakufishëm.

Bëni çdo fushatë reklamuese të dallohet

Panelet LED kanë qenë një shtyllë e reklamave në natyrë. Ato mundësojnë një gamë më të gjerë kombinimesh ngjyrash me rezolucionin më të lartë dhe aftësinë për të projektuar mbi 16 miliardë ngjyra, duke e bërë këtë teknologji efektive për të dalluar çdo fushatë marketingu. Shfaqja e imazheve dhe disa kopjeve të shitjeve tani është bërë një formë e mërzitshme reklame. Shumica prej nesh janë mësuar të shohin reklama pasi ato kanë qenë të njëjta për kaq shumë kohë, kështu që kalimi në ekranet LED me pamje direkte (dvLED) është një lëvizje e zgjuar për tregtarët.

Rritni ndërgjegjësimin e markës

Përdorimi i ekraneve video LED me pamje direkte në natyrë mund t’i ndihmojë bizneset të mbajnë një prani konstante me cilësi të lartë duke shfaqur reklama dixhitale me qartësi dhe cilësi të mahnitshme. Me kalimin e kohës, kalimtarët e rregullt do të njohin dhe besojnë produktet që tregtohen duke përdorur ekranet LED.

Integrimi pa probleme i shumë ekraneve dhe transmetimi i lidhjes

Klientët do të kenë një ndikim vizual gjatë procesit të shfaqjes falë efektit të ekranit me cilësi të lartë të ekraneve video LED me pamje direkte në natyrë . Përshtypja përmirësohet me një ekran më të madh pasi shumë ekrane kombinohen në një ekran të vetëm dhe të konsiderueshëm për ekranet LED në natyrë.

Kosto-efikas në afat të gjatë

Në planin afatgjatë, ekranet dixhitale janë më kosto-efektive sepse nuk duhet të paguani sa herë që dëshironi të shfaqni reklama të reja, edhe pse ato mund të jenë më të shtrenjta për t’u instaluar sesa tabelat e përkohshme. Tregtarët thjesht mund të hyjnë në server dhe të bëjnë çdo përditësim të nevojshëm për materialin tuaj. Nuk ka nevojë të ribotoni nëse bëni një gabim, sepse mund ta ndryshoni tekstin brenda pak sekondash.

Në kontrast me tabelat e letrës ose të kartave, të cilat mund të tregojnë shpejt shenja konsumimi, ekranet LED janë gjithashtu mjaft të qëndrueshme. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, krahasuar me llojet e tjera të ekranit, panelet LED janë në thelb më efikas në energji, gjë që ul kostot e funksionimit për kompaninë tuaj.

Jepni përmbajtjen në jetë

Përmbajtja statike mund të jetë e shurdhër; megjithatë, mund të përdorni ekrane LED për të shfaqur përmbajtjen e videos. Meqenëse videot kanë më shumë gjasa të tërheqin vëmendjen e njerëzve sesa reklamat statike, kështu që ju jep mundësi të shumta për të shfaqur reklama ose media të krijuara nga përdoruesit. Ju gjithashtu mund të inkorporoni ekrane LED për të demonstruar strukturën e biznesit tuaj që mund të përdoren si ekrane për gjetjen e rrugëve në ndërmarrjen tuaj, duke u bërë të ditur klientëve saktësisht se ku duhet të shkojnë dhe si të arrijnë atje.

Duke e përfunduar atë, mund të themi se ekranet LED në natyrë janë një mënyrë dinamike për të tërhequr vëmendjen e audiencës dhe për t’i kthyer ato në klientë të mundshëm.

Cilat janë zgjidhjet e disponueshme për video-konferenca ?

Videokonferencat mund të jenë të dobishme në zyra dhe qendra telefonike. Kërkohet në të gjitha llojet e industrive. Në kohët e sotme, kur puna nga shtëpia është bërë një normë në të gjitha zyrat, videokonferencat janë një teknologji shumë e kërkuar. Megjithatë, cilësia e videokonferencave mund t’i lërë disa njerëz të frustruar. Pjesa më e madhe e kësaj ndodh sepse nuk përdoren produktet e duhura. Ka produkte dhe programe të caktuara që mund ta bëjnë cilësinë e videokonferencave shumë më të larta. Në këtë blog, ne do të rendisim produktet e ndryshme teknologjike moderne që po e bëjnë videokonferencën një përvojë më të këndshme.

Teknologjia e kamerës inteligjente

Një kamerë në internet është një kërkesë thelbësore për të siguruar videokonferenca. Ka kamera video HD me cilësi të lartë që janë thjesht në sinkron me kërkesat e kamerës suaj dhe të sallës së konferencave. Ka kamera inovative që përdorin teknikën e njohjes së fytyrës dhe funksionin e gjurmimit të altoparlantëve për të zmadhuar, anuar ose zhvendosur drejt personit që flet. Ashtu si një operator kamerash, kamera inteligjente ndjek altoparlantin. Këto kamera janë të përshtatshme për t’u kujdesur për mjedise të ndryshme. Së bashku me teknologjinë inteligjente të kamerës, ju nevojitet një ekran i shkëlqyer desktopi. Zgjidhjet për këtë janë gjithashtu të disponueshme.

Përdorni çdo platformë komunikimi.

Ka shumë platforma komunikimi në dispozicion. Me sistemet më të fundit të videokonferencave, mund të përdorni çdo platformë komunikimi. Ju do ta gjeni përdorimin e tyre po aq të lehtë sa bëni në laptopin tuaj. Integrimi pa probleme me platformën e bën këtë të mundur. Sistemet më të fundit të videokonferencave janë të aktivizuara me të gjitha mjetet e bashkëpunimit.

Sistemet e dhomave

Sistemet e dhomave pajisin një dhomë me teknologji që do të lejonte të gjithë në dhomë të marrin pjesë pa përdorur pajisjen e tyre personale. Sistemet e dhomave janë krijuar me mjeshtëri për dhoma grumbullimi, dhoma të vogla dhe dhoma me madhësi mesatare për konferenca më të mira.

Software Infrastrukture

Disa programe kompjuterike do t’ju ndihmojnë të lidheni lehtësisht me njerëzit. Mund të përdorni çdo pajisje për të bërë lidhjen nëse keni softuerin. Këta softuer ofrohen nga shitësit si pjesë e zgjidhjeve të konferencave me video. Softuerët janë softuer i infrastrukturës së bashkëpunimit të thjeshtë, të fuqishëm, gati për renë kompjuterike për bizneset e të gjitha madhësive që lidh njerëzit me zë HD, video, përmbajtje dhe bashkëpunim në ueb. Një shembull i tillë i softuerit që do të ndihmojë në bashkëpunim është RealPresence Clariti.

Ekrani i shfaqjes së videos

Zgjidhjet e ekranit të desktopit kërkohen për video-konferenca me cilësi të lartë. Përzgjedhja e madhësisë dhe llojit do të varet kryesisht nga madhësia dhe numri i njerëzve për të cilët është projektuar dhoma. Ekranet ose projektorët e dyfishtë janë të nevojshëm për dhomat e konferencave dhe dhomat e këshillit.

Integrimi në UC

Ndërveprueshmëria e kufjeve, kamerave video dhe telefonave është shumë e rëndësishme. Kjo ju jep fleksibilitetin për të kaluar lehtësisht ndërmjet platformave UC. Shumica e produkteve për video-konferenca duhet të sigurojnë që ato të jenë të ndërveprueshme.

NoiseBlockAI

Zhurmat mund të shpërqendrojnë kur jeni në një videotelefonatë. Nuk mund të vazhdosh t’u kërkosh njerëzve të vazhdojnë me heshtje. Produktet e sofistikuara me NoiseBlockAI dëgjojnë tingujt joverbalë që ndodhin dhe bllokojnë këto zhurma shpërqendruese që të hyjnë në telefonatat tuaja. Kjo ndihmon që takimi juaj të jetë në rrugën e duhur. NoiseBlockAI është një nga zgjidhjet më të rëndësishme të videokonferencave.

Shiriti i videos USB

Duke qenë një pajisje e gjatë drejtkëndore me altoparlantë të integruar, një shirit video është si një shirit zanor. Ai përfshin një mikrofon dhe kamerë në të. Për të siguruar lidhjen, një shirit video për videokonferenca ka një USB. Altoparlantët e fuqishëm stereo sigurojnë që të gjithë të dëgjojnë qartë. Aktivizohet me shumë mikrofona për t’u siguruar që idetë të vijnë sa më qartë që të jetë e mundur. Kur keni një shirit video USB, të gjithë janë pjesëmarrës të barabartë.

Telefonat e konferencave

Një telefon konferencë i aktivizuar me VoIP ju lejon të rrisni komunikimin tuaj të përgjithshëm. Ato ofrojnë tingull të pastër kristal dhe pa statike në linjë. Ju mund të telefononi linja të shumta kur të keni nevojë. Është një opsion i shkëlqyer për ndërveprim me ekipe të largëta.

Software për menaxhimin e resë kompjuterike

Duke përdorur softuerin e menaxhimit të cloud, i disponueshëm me disa shitës, do të merrni përditësime të softuerit dhe ndryshimi i cilësimeve është i lehtë. Bën të mundur videokonferencat në cloud, duke siguruar që takimet të jenë të sigurta. Cilësia e videokonferencave në cloud është më e mirë. Përveç kësaj, UX do të jetë shumë më superior. Rritja e operacioneve të biznesit është e mundur me ndihmën e videokonferencave në renë kompjuterike. Ka zgjidhje të ekranit të desktopit që janë të pajtueshme me video-konferencat në