Njohuri te pergjithshme

E ardhmja e marketingut dixhital në 2023

Kjo është koha e reklamimit të kompjuterizuar të marketingut dixhital. Me rritjen e blerjeve në internet, çdo dyqan kërkon një teknikë promovuese të bazuar në ueb për të kontaktuar trafikun dhe përdoruesit e tij. Nga shoqatat e mëdha te kompanitë dhe dyqanet private, të gjithë po shëtisin në hapësirën kryesore për të zhvilluar biznesin e tyre dhe pranuan shpërblimet e botës së bazuar në ueb në rritjen e gamës, marrëveshjeve dhe ndryshimeve të tyre. pasi dixhitalizimi rezulton të jetë gjithnjë e më standard, mënyra e paraqitjes së përparuar në Indi është premtuese për markat dhe organizatat. Na lejoni të bëjmë një zhytje më të thellë në të!

Teknologjitë AI

Përmirësimi i dizajnit të faqes në internet, ekzaminimi i informacionit dhe AI ​​janë bërë pjesë e skenës së promovimit të kompjuterizuar. Ndërsa AI përparon, organizatat do të kompjuterizojnë më shumë cikle të kompjuterizuara dhe do të shkojnë me zgjedhje të informuara biznesi në funksion të përvojave të ekzaminimit të informacionit.

Një raport tregon se ekzekutimi i mbi 85% të reklamave të kompjuterizuara do të përfundojë përmes robotizimit brenda një afati të arsyeshëm kohor. Në çdo rast, “si” mblidhni dhe jepni përvoja nga një pajisje ekzaminimi informacioni do të ndryshojë gjithashtu. Më shumë organizata do të përdorin përparime të zgjuara për të renditur turmat dhe për të dizajnuar hapësirën e promovimit përmes ekzaminimit të gjerë të informacionit me publikimin automatik të mekanizuar në lojë.

Kohët e fundit, promovimi i avancuar është dashur të përballet me rritje kritike. Nga argëtimi virtual deri te përmirësimi i faqes në internet, reklamimi i avancuar vazhdon të ndikojë fuqishëm në miliarda klientë. Me aparate dhe prova të zhvilluara më tej, prezantimi i kompjuterizuar do të vazhdojë të lëvizë organizatat për të ecur përpara përpjekjet e tyre të pandërprera në vëzhgim.

Shfaqja e kompjuterizuar e ka bërë të zbatueshme për sipërmarrjet private dhe vizionarët e biznesit që të zgjerojnë ROI-në e tyre dhe të kryejnë kryqëzata bindëse promovuese. Me kalimin e kohës, qëndrueshmëria e praktikave të avancuara të paraqitjes do të arrijë në nivele të reja dhe do t’i lejojë organizatat të përfitojnë sa më shumë nga strategjitë e AI, SEO, AR dhe VR.

Në këtë pikë, shumë modele të avancuara promovuese mund të funksionojnë shumë shpejt. Ndryshe nga metodologjia konvencionale, fluksi i ri i reklamave të avancuara reduktohet në sjelljen e klientit. Natyrisht, përpjekjet e reja kryesore të kompjuterizuara promovuese do t’i lejojnë organizatat të fillojnë një modë të kohëve të fundit.

Siç tregohet nga matjet, zhvillimi i tregut indian të biznesit në internet po shkon në 7 trilion Rs deri në vitin 2024 për shkak të pandemisë dhe bllokimeve të ndryshme. Kjo rekomandon me vendosmëri që zhvillimi i reklamave të kompjuterizuara të jetë në një model vertikal dhe ka ndikuar në mënyrë të vendosur organizatat si dhe ekzistencën e individëve.

Siç u përmend më lart, zhvillimi i reklamave të kompjuterizuara ka qenë jashtëzakonisht i rëndësishëm dhe numrat tregojnë se zhvillimi do të shohë një model vertikal që këtu e tutje. Në thelb, fati i promovimit të avancuar duket i sigurt dhe i shkëlqyeshëm.

Për më tepër, një këndvështrim i rëndësishëm për t’u marrë parasysh është se grupi i njerëzve që do të vijnë do të jenë një pjesë e botës përgjithësisht të kompjuterizuar dhe do të jenë të njohur me gjithçka që ekziston në ueb. Pra, për të pasur mundësinë për t’ua përcjellë këtyre klientëve të ardhshëm, organizatat duhet të bëjnë përpjekje për reklamim të kompjuterizuar duke filluar që sot.

Me përhapjen në rritje të reklamave të avancuara, organizatat po kërkojnë ekspertë dhe specialistë të kompjuterizuar promovues. Pavarësisht se kemi filluar të jetojmë me pandeminë dhe të përshtatemi me të, tregu i punës do të zero gradualisht aftësitë e avancuara dhe inovative, pasi do t’i fuqizojë ata të punojnë në distancë. Përgjatë këtyre linjave, organizatat janë në kërkim të individëve që janë të talentuar për t’u marrë me pozicionin e ekspozimit të kompjuterizuar

Së bashku me menaxherët e mediave sociale, ekspertët e SEO dhe ekspertët e Google Ads janë gjithashtu në kërkesë të lartë. SEO i referohet Optimizimit të Motorit të Kërkimit, i cili është vendi ku disa lidhje renditen në motorët e kërkimit si Google. Google merr mbi 63,000 kërkime në sekondë në çdo ditë të caktuar. Statistikat tregojnë se një lidhje që renditet më lart në një faqe Kërkimi në Google ka të ngjarë të marrë më shumë klikime.

Ekzistojnë 3 modele të rëndësishme në industrinë e përparuar të paraqitjes, unë mendoj se të gjithë do të diskutojnë. E para është ringjallja e marketingut të përmbajtjes si gjëja kryesore që organizatat po bëjnë në promovimin. Përpara pandemisë, pionierët e startup-eve dhe reklamuesit B2B SaaS fillimisht do të mendonin për blerjen e promovimeve argëtuese të bazuara në ueb për të zhvilluar biznesin e tyre.

Secila prej të ardhurave do të shumëzohet deri në vitin 2020 në fushën e reklamave të avancuara. Në këtë mënyrë, për të vendosur veten në sediljen e makinës, i gjithë biznesi indian duhet të jetë shumë më i tmerrshëm me promovimin e avancuar për t’iu drejtuar vendit në qendrën tregtare mbarëbotërore. Organizatat si dhe të ardhurit që janë në kërkim të një mundësie profesioni në këtë fushë mund të sigurojnë miliona pozita praktikisht në çdo një nga komunitetet urbane.

Duke marrë pjesë në metodologjinë e rrëfimit, realiteti i krijuar nga kompjuteri i fuqizon klientët të lidhen me përdorimin e një biznesi ose marke duke përdorur një fuqi të thellë që është e pakuptueshme në kontrast me metodat e zakonshme të avancimit. Prodhuesit e ndryshëm kryesorë të telefonave celularë dhe makinave po përfitojnë tani përparësinë më të madhe të realitetit të shtuar duke dhënë përvoja inteligjente 360 ​​gradë.

Aftësitë më të shpejta në zhvillim, për aq sa pritet, janë AI dhe neuromarketing. Sot, 6% e reklamuesve thonë se kanë nevojë për aftësi të AI për AI dhe 60% thonë se do ta kërkojnë atë në vitin 2025. Neuromarketing kërcen nga 8% në 52% në një shkallë të ngjashme. Ekzaminimi kompleks i informacionit, risia kryesore pas këtyre dy modeleve do të jetë ekspertiza kryesore në grupin promovues në vitin 2025, sipas të anketuarve.

Aftësitë e përgjithshme promovuese supozohet se janë krejtësisht të vjetruara. Sot, 65% e të anketuarve rendisin promovimin e përgjithshëm si ekspertizë që grupi i tyre ka, ndërsa vetëm 13% pranojnë se do të jetë një nga më të rëndësishmet në vitin 2025.