Njohuri te pergjithshme

Zhvillime të faqeve në internet “Responsive Website” – Pse i duhet biznesit tuaj një e tillë?

Kompania e dizajnimit dhe zhvillimit të faqes së internetit është e zënë me rrugën drejt zhvillimit të faqes. Zhvillimi i uebit është një nga ndërmarrjet me zhvillim më të shpejtë në kohën e tanishme. Për çdo biznes që duket në internet dhe duhet të mbetet në opozitë në të gjithë botën, atëherë uebsajti i domosdoshëm është shumë më tepër se tërheqës për të ekzekutuar kundërshtimin dhe për të rritur shitjet e shtuara. Aplikacionet në ueb kanë tre qëllime kryesore për të shitur një produkt, për të ndarë të dhëna të përgjithshme për një subjekt të caktuar dhe për të ndarë të dhëna për veten tuaj.

Hapi fillestar për konfigurimin e një aplikacioni në internet është të kuptoni segmentet e tij. Pjesa kryesore dhe vetëm komponenti i një aplikacioni ueb është konfigurimi i faqeve të internetit. Një faqe ueb është një skedar teksti që përmban etiketat e formatimit të gjuhës së shënjimit të hipertekstit (HTML) dhe lidhjet me skedarët grafikë dhe faqet e tjera të internetit përmes një serveri në internet. Në shërbimet e zhvillimit të faqeve të internetit ka shumë teknologji të dalluara për të hartuar dhe ndërtuar faqen e internetit. Si zhvillimi PHP, HTML, zhvillimi, zhvillimi i Shopify, zhvillimi i faqes në internet të tregtisë elektronike, zhvillimi i WooCommerce, zhvillimi i OpenCart, sisteme të ndryshme të menaxhimit të përmbajtjes si wordpress, Joomla, magneto dhe më shumë.

HTML mbetet për Hyper Text Mark-up Language. HTML është baza për të gjitha gjërat në Web dhe është një aftësi themelore për çdo Zhvillues Ueb. Praktikisht çdo sajt është i përfshirë HTML, pavarësisht nëse është një shumëllojshmëri HTML ose HTML e vjetër e thjeshtë.

Brenda dy viteve të fundit, PHP është bërë platforma e internetit më e përhapur në botë, funksionale në më shumë se një të tretën e serverëve të uebit në mbarë globin. Zhvillimi i PHP është sasior dhe subjektiv. Një numër gjithnjë në rritje i organizatave, duke përfshirë organizatat e Fortune, varen nga PHP për të ruajtur aplikacionet e tyre bazë të biznesit. PHP mund të vazhdojë të funksionojë si një program tjetër ose të përpilohet si një modul për përdorim me një server në internet.

Një softuer i sistemit të menaxhimit të përmbajtjes (CMS), i ekzekutuar përgjithësisht si një aplikacion ueb, për krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjes HTML. Përdoret për të mbikëqyrur dhe kontrolluar një koleksion të konsiderueshëm, dinamik të materialeve të Uebit (dokumentet HTML dhe imazhet e tyre të lidhura).

E-commerce po fiton shpejt progres si një paradigmë e njohur dhe e përdorur e biznesit. Më shumë shtëpi biznesi po ekzekutojnë faqe duke i dhënë dobi kryerjes së shkëmbimeve tregtare tregtare në internet. Një zhvillim i mirë i faqes në internet të tregtisë elektronike duhet t’u shfaqë klientëve komponentët shoqërues për lehtësi më të mirë përdorimi:

  • Njohja kur një gjë u ruajt ose nuk u ruajt në karrocën e blerjes.
  • Kthimi në pjesë të ndryshme të faqes së internetit pasi të keni shtuar një gjë në shportën e blerjeve.
  • Shqyrtimi dhe zgjedhja e thjeshtë e gjërave në një listë.
  • Lidhje kategorike e suksesshme e artikujve.
  • Navigim i thjeshtë nga faqja e uljes te të dhënat dhe lidhjet e porosive për artikuj të veçantë.
  • Pastro lidhjet ose butonin e blerjeve.
  • Paralajmërime ose mesazhe sigurie të papërfillshme dhe të suksesshme.
  • Paraqitje konsistente e të dhënave të artikullit.

Programimi themelor i Uebit bëhet me HTML, CSS, JavaScript. Për më tepër, për më shumë Programim Dinamik Ueb ne përdorim p.sh., ASP.NET, SQL, AJAX, PHP e kështu me radhë.

Mindnmove është një kompani softuerësh e cila ofron shërbime për zhvilimme të faqeve të internetit dhe shërbimet e dizajnimit të faqeve të internetit. Ne besojmë shërbime të bazuara në cilësi me marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.