Njohuri te pergjithshme

Website

bluehost coupon

70% ulje! Si të përdorni kodin e kuponit Bluehost? (Bluehost Coupon)

70% ulje! Kodi ekskluziv i kuponit Bluehost nga Njohuri.com ju jep deri në 70% ulje nga hosti i tyre me i populluar i menaxhuar i WordPress. Ju gjithashtu merrni një emër domain falas dhe një certifikatë falas SSL. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të marrë siç duhet kodin e kuponit Bluehost. Në këtë mënyrë, ju mund të merrni zbritjen maksimale në pritjen në internet të Bluehost.

70% ulje! Si të përdorni kodin e kuponit Bluehost? (Bluehost Coupon) Read More »

Zhvillime të faqeve në internet “Responsive Website” – Pse i duhet biznesit tuaj një e tillë?

Kompania e dizajnimit dhe zhvillimit të faqes së internetit është e zënë me rrugën drejt zhvillimit të faqes. Zhvillimi i uebit është një nga ndërmarrjet me zhvillim më të shpejtë në kohën e tanishme. Për çdo biznes që duket në internet dhe duhet të mbetet në opozitë në të gjithë botën, atëherë uebsajti i domosdoshëm është shumë më tepër se tërheqës për të ekzekutuar kundërshtimin dhe për të rritur shitjet e shtuara. Aplikacionet në ueb kanë tre qëllime kryesore për të shitur një produkt, për të ndarë të dhëna të përgjithshme për një subjekt të caktuar dhe për të ndarë të dhëna për veten tuaj.

Zhvillime të faqeve në internet “Responsive Website” – Pse i duhet biznesit tuaj një e tillë? Read More »

Pse ju duhet të gjeni një kompani për zhvillimin e faqes së internetit në WordPress?

WordPress është një platformë që mund t’u përgjigjet nevojave të një shumëllojshmërie të gjerë biznesesh, kështu që nga ky këndvështrim, është një zgjidhje e shkëlqyer për pothuajse të gjithë. Edhe nëse mund të keni dëgjuar se është e lehtë për t’u përdorur WordPress dhe nuk është e komplikuar të krijoni një faqe interneti me ndihmën e tij, nuk rekomandohet të krijoni një faqe interneti për biznesin tuaj në këtë mënyrë. Pavarësisht se sa mirë synoni të jeni dhe sa punë dhe përpjekje jeni të gatshëm të bëni për këtë, nuk do të jeni në gjendje të zhvilloni një faqe interneti profesionale. Për këtë, ju nevojiten shërbime të zhvillimit të faqeve të WordPress- it të ofruara nga ekspertë, të cilët janë njerëz që dinë gjithçka rreth WordPress-it, si funksionon dhe çfarë mund të arrihet me ndihmën e tij. Në rast se keni nevojë për më shumë arsye për të filluar kërkimin e një kompanie për zhvillimin e faqeve në internet të WordPress, thjesht hidhini një sy më poshtë.

Pse ju duhet të gjeni një kompani për zhvillimin e faqes së internetit në WordPress? Read More »