Standardi i gjeneratës tjetër për shtëpitë inteligjente është shpjeguar

Pajisjet inteligjente tani mund të krijohen duke futur çipa kompjuteri në pothuajse çdo objekt. Ata quhen pajisje IoT dhe po revolucionarizojnë përvojën tonë të shtëpisë inteligjente si askush tjetër. Këto pajisje janë gjithmonë të lidhura me rrjetet tona shtëpiake, mund të mbledhin dhe shkëmbejnë të dhëna dhe gjithashtu mund të kryejnë detyra të caktuara në çdo moment të caktuar. Ndriçimi inteligjent, altoparlantët inteligjentë dhe madje edhe një makinë larëse me Wi-Fi janë të gjitha shembuj të veglave të IoT që mund t’i zotëroni tashmë.

Standardi i gjeneratës tjetër për shtëpitë inteligjente është shpjeguar Read More »