Njohuri te pergjithshme

Marketingu dixhital

Cili është kufizimi i marketingut dixhital?

Ndërsa marketingu dixhital ofron përparësi të shumta, ai gjithashtu vjen me kufizime të caktuara. Këtu janë disa kufizime kryesore: Ngopja dhe konkurrenca: Çështja: Hapësira dixhitale po bëhet gjithnjë e më e ngopur me reklama dhe përmbajtje, duke e bërë sfiduese për bizneset individuale të dallohen.Ndikimi: Rritja e konkurrencës mund të çojë në kosto më të […]

Cili është kufizimi i marketingut dixhital? Read More »

agjenci marketingu dixhital

Cilat gjëra bën një agjenci e marketingut dixhital për të rritur një biznes?

Një biznes është aq i mirë sa tregtohet. Pavarësisht se sa të vlefshme janë produktet tuaja, nëse ato nuk janë mjaft të dukshme, është njësoj sikur të mos ekzistojnë. Prandaj, marketingu efektiv ka rëndësi po aq sa krijimi i biznesit. Një agjenci e marketingut dixhital ndihmon shumë në këtë drejtim pasi më shumë se 95% e biznesit në botë sot është online. Shumë njerëz nuk shqetësohen të lënë oraret e tyre të rregullta për të shkuar dhe për të parë disa produkte unike, sepse presin t’i gjejnë ato në internet. Shërbimet e marketingut dixhital bëjnë sa më poshtë për të krijuar një prani të fortë në internet për biznesin tuaj.

Cilat gjëra bën një agjenci e marketingut dixhital për të rritur një biznes? Read More »

Përfitimet e marketingut dixhital për biznesin

Nëse jeni duke bërë biznes dhe nuk e dini këtë. Ju jeni duke bërë biznes por biznesi nuk po rritet në treg, atëherë jeni duke u mërzitur shumë për këtë. Ju nuk jeni në gjendje ta shisni produktin tuaj siç duhet dhe produkti juaj po prishet ose po mbahet. Me anë të së cilës po mendoni se nëse unë mund t’ua tregoj produktin tim gjithnjë e më shumë njerëzve dhe ta shes atë me një zbritje, atëherë ju dëshironi të merrni një reklamë për këtë. Por ju nuk dini si të reklamoni dhe keni frikë se nuk do të kushtojë shumë para. Unë nuk kam para gjithsesi, kështu që dua t’ju them se doni të rritni biznesin tuaj. Edhe këtë përmes marketingut dixhital, ju keni menduar mirë dhe patjetër që mund ta rritni biznesin tuaj përmes marketingut dixhital. Për shkak të kësaj, audienca mund ta shohë lehtësisht produktin tuaj përmes platformave dixhitale.

Përfitimet e marketingut dixhital për biznesin Read More »